FirstAgenda Prepare - Nye versjoner av appen

Submitted by Emilie on ons, 31/01/2024 - 07:31

Når du laster ned den nyeste versjonen av appen, vil appen automatisk bli oppdatert med både versjon 8.0.10 og 8.0.11.

De nye versjonene av appen inneholder følgende rettinger:

Versjon 8.0.11:

I denne versjonen har det vært fokus på å løse generelle feil:

• Opp-og-ned-pilene:
    Piler for å bla mellom punkter fungerer igjen når appen er i stående/”portrait mode”.

• Kopier-lim inn av tekstinnhold:
    Den lille menyen som dukker opp ved klikk på tekst i et dokument, inneholder igjen muligheten for “kopiere, Velg, Velg alt, Les opp… etc.” I en lengre periode kunne man bare velge “Del kommentar” og “Opprett notat”.

• Endre navn på gruppechat:
    Hvis du ikke er fornøyd med navnet du har gitt en gruppechat, er det nå også mulig å endre navnet på iPad.

• Uklikkbare lenker hvis de er overstreket av en markering:
    Lenker fungerer normalt når du klikker på dem i appen, men hvis det var laget en markering over lenken, fungerte de ikke lenger. Det gjør de igjen.

Versjon 8.0.10:

Denne versjonen inneholder forskjellige rettelser for Del kommentar-funksjonen.

• Meldingen "Tilkobling avbrutt" vises ikke lenger feilaktig.
    Meldingen "Tilkobling avbrutt" gjorde noen møtedeltakere usikre, fordi de trodde det betydde at nettforbindelsen deres var brutt, noe som ikke var tilfelle. Det har imidlertid vært en feil i programmet som brukes til å vise status for delt kommentar i sanntid. Feilen er nå løst.