FirstAgenda Prepare - Nye oppdateringer

Submitted by Emilie on mån, 13/12/2021 - 17:31

Lesedelen på web er optimert

Vi har optimert lesevennligheten når du skal lese store og tunge dokumenter på web. Før kunne det ta lang tid å gå gjennom dokumentet, fordi sidene ikke ble lastet inn raskt nok. Etter vår endring går det nå vesentlig raskere, og det gir en mye bedre opplevelse når du skal forberede deg.

Manuelle møter

For deg som benytter den manuelle møteopprettelsen, vil du også merke en stor forbedring.
Når du fremover klikker på den oransje pilen ut fra et publisert møte, så vil du IKKE lenger lage en ny versjon av møtet. I stedet for kommer du inn på møtet og kan endre innstillingene. Det vil si fjerne brukere fra en lukket sak, legge til ekstra deltakere, sjekke godkjennelseslisten m.m.
HVIS du ønsker å rette i selve møteinnholdet, så skal du heretter klikke på knappen "Rediger innhold", og så kan du legge til og fjerne saker, vedlegg m.m

Ytterligere vil du heller ikke lenger komme til å opprette nye versjoner av møtet, hvis du klikker på et publisert møte på forsiden av Webadmin.

Rettelser av feil:

GRUPPECHATTER:

Er nå løst, så man igjen kan lage gruppechatter på web. Rettelsen kommer også ut på iPad med neste app-versjon.

GODKJENNELSE:

Feil i forbindelse med fjerning av rettigheter og godkjennelsesarket er nå fikset - og det er ryddet opp i diverse små feil.