FirstAgenda Prepare - Nye muligheter med "send til gjennomlesning"

Submitted by Andreas on mån, 25/09/2023 - 10:32

I den siste produktoppdateringen av FirstAgenda Prepare har vi gjort det enklere å avholde forberedelsesmøter før det faktiske møtet. I tillegg har vi gjort en rekke optimaliseringer og tillegg, og du kan lese mer om disse nedenfor.

• Nye muligheter med "send til gjennomlesning"
    Det er nå mulig å velge spesifikt hvem som skal motta en påminnelse om at en dagsorden er klar for gjennomlesning. Dette betyr at du kan differensiere hvem som skal motta ulike versjoner av den ikke-utgitte versjonen av din dagsorden. Dette gjør det enklere å avholde flere forberedelsesmøter, for eksempel et administrativt forberedelsesmøte og et møte for lederen før det faktiske møtet.

Merk: Dagsordensamlere vil ikke vises på listen over deltakere som kan motta en dagsorden for gjennomlesning, siden de allerede har mottatt en e-postvarsling ved overføringen av dagsordenen.

• Loggliste med påminnelses-e-post
    I tillegg til muligheten for å velge hvem som skal motta dagsordenen for gjennomlesning, vil det nå også være en loggliste som gir oversikt over hvem som tidligere har mottatt en påminnelses-e-post og når den ble sendt. Logglisten vises i samme vindu hvor du kan velge hvem som skal motta en påminnelse om dagsorden for gjennomlesning.

• Nye logglister
    Under "Innstillinger" i FirstAgenda Prepare har det blitt lagt til to nye logger. Disse inkluderer "Nedlastingsliste for endringer på organisasjonsnivå" og "Nedlastingsliste for utvalg med tilføyde og fjernede innstillinger."

Endringer på organisasjonsnivå refererer til ulike innstillinger du kan endre for selve organisasjonen, for eksempel totrinns pålogging, tidssone eller språk. Listen for utvalg med tilføyde og fjernede innstillinger kan for eksempel inkludere aktivering eller deaktivering av godkjenning for et utvalg.

• Nedlasting av godkjenningsark
    Noen av dere har kanskje opplevd utfordringer med nedlasting av godkjenningsark. Disse utfordringene er nå løst.

Brukeradministrasjon

• Ny meny - Logger
    I venstremenyen i brukeradministrasjonen vil du nå finne en ny meny som heter "Logger." Her har administratorer muligheten til å se og laste ned følgende fire logglister: "Last ned brukerliste," "Last ned liste over administratorer," "Last ned liste over tilføyde og fjernede administratorer" og "Last ned påloggingslogger."