FirstAgenda Prepare - Nye farger på web

Submitted by Emilie on ons, 30/03/2022 - 17:36

Nye farger på web

Ta en titt rundt i webversjonen og se de nye blåfargene! Det trente øye vil se at vi har forsøkt å skape en forskjell mellom admin- og lesedelen. Venstremenyen i admindelen har fått en mørkeblå farge, mens lesedelen har en klarere blåfarge.

Ekstra materiale: Linker

Du som dagsordenansvarlig kan nå legge til linker som øvrig materialer. Linker er tilgjengelig på både web og iPad, og kan i likhet med filer plasseres både i og utenfor din mappestruktur.

Ekstra materiale: Ekstra deltakere

Siden ekstra deltakere ble lagt til i Prepare, har det vært et stort ønske om at de også skal kunne ha tilgang til øvrig materiale. Det er nå mulig!

Grå bakgrunn på saksfremlegg

De fleste saksfremlegg som overføres fra sak- og arkivsystemer får i Prepare vist en grå bakgrunn på tittelavsnittet som "Innstilling", "Referat", "Økonomi" osv. Vi har gjort det mulig å fjerne denne grå bakgrunnen dersom dere ønsker det. Ta kontakt med vår support. Obs: Hvis vi fjerner den grå bakgrunnen, blir den fjernet alle steder.

FEILRETTELSE:

Der har blitt gjort følgende feilrettelser:

• Rekkefølgen på utvalg i venstremenyn sto ikke i alfabetik rekkefølge. Det var Ø som tullet det til, da det ble tolket som "OE". Det er nå fikset opp i!
  • En formular (Læ125) ble vist med blanke felt i lesedelen, selv om feltene inneholdt relevante opplysninger. Det er også ordnet.