FirstAgenda Prepare - Ny versjon av appen

Submitted by Emilie on fre, 15/12/2023 - 09:09

I den nye versjonen av appen har vi gjort følgende rettelser:

Ikoner

Ikoner er igjen runde og ikke firkantede:
Hvis du deler en kommentar eller oppretter en merknad, vises en "teller" i side-menyen som viser hvor mange notater/kommentarer som er opprettet på et dokument. Vanligvis er sirkelen rund, men den ble plutselig firkantet - dette skjedde etter den siste iOS-oppdateringen.

Side-meny og FirstAgenda Live

Side-menyen i Prepare dekker ikke lenger for FirstAgenda Live når du får tilgang til Live via Prepare-appen. Denne feilen oppstod plutselig etter at iPad-en ble oppdatert til 17.1.