FirstAgenda Prepare - Ny "Spinner" ved pålogging på iPad

Submitted by Andreas on mån, 04/09/2023 - 11:37

Bruker du av og til vår app på iPad, har du kanskje også hatt en følelse av at påloggingsprosessen er treg.

Selv om det kan virke som om systemet er tregt, er det faktisk i full gang med å logge deg inn. For å gjøre dette tydeligere, har vi lagt til en liten "spinner" som indikerer at du er rett rundt hjørnet for å komme inn i appen.

Tillegget har trådt i kraft i den nyeste versjonen av Prepare-appen, som er tilgjengelig i App Store: Versjon 8.0.6

Hvis du ikke har automatisk oppdatering aktivert i App Store, må du huske å oppdatere Prepare-appen manuelt til den nyeste versjonen.

Bilete
pålogging på iPad