FirstAgenda Prepare - Ny hurtig snarvei og fiks av infoboks

Submitted by Andreas on fre, 16/06/2023 - 09:54

Med den siste oppdateringen av FirstAgenda Prepare, er det nå mulig for alle våre AD-kunder å opprette en omdirigerings-URL, samtidig som infoboksene i Prepare fungerer igjen.

• Hurtig snarvei til FirstAgenda Prepare med en omdirigerings-URL: Med omdirigerings-URL-en kan organisasjonsadministratorer opprette en rask snarvei til FirstAgenda Prepare, slik at brukerne slipper å gå gjennom FirstAgendas påloggingsboks først, men i stedet kommer direkte til organisasjonen som omdirigerings-URL-en peker på. Omdirigerings-URL-en er bare relevant for organisasjoner som bruker AD eller en annen ekstern pålogging. Administratorer finner URL-en under "Innstillinger" i brukeradministrasjonen, hvor lenken kan kopieres direkte.

• Invitasjoner og info-bokser: Når du klikker på ℹ️ ved siden av for eksempel "Kan opprette brukere" for en bestemt bruker, ble info-boksen bare vist kortvarig, og siden ble lastet inn på nytt. Dette er nå løst slik at boksen forblir åpen til du klikker på ℹ️ igjen.