FirstAgenda Prepare - Ny funksjon og flere rettelser

Submitted by Emilie on tor, 16/11/2023 - 10:52

Ny funksjonalitet:

Del kommentarer med høy prioritet

Det er nå mulig å sende en delt kommentar med høy prioritet. Dette gjøres ved å sette en hake ved teksten "Send med høy prioritet" når du deler en kommentar. Når mottakeren får varselet, vil e-posten være markert med høy prioritet i innboksen. I chat-vinduet vil det tydelig fremgå hvilke delte kommentarer som er sendt med høy prioritet. De er markert med et rødt utropstegn. 

Viktig: Den nye funksjonen finnes først på netleser og ikke i iPad-appen. Dessuten kan bare Outlook vise merkingen for høy prioritet. 
 

Feilrettinger:

  • PDF-knapp fjernet fra side-oversikt:
    PDF-knappen på miniatyroversikten er fjernet, da den ikke lenger er nødvendig etter at det ble mulig å laste ned hele punktets innhold. 
     
  • Godkjenningsliste fryser: 
    "Frysingen" av godkjenningslisten kunne utløses ved at en bruker som var satt til å godkjenne et punkt ble slettet. Deretter 'frøs' listen med møtedeltakere som skulle godkjenne punktet, slik at nye møtedeltakere ikke kunne legges til godkjenningslisten. Dette er nå rettet, slik at listen ikke lenger "fryser". 
     
  • Tidspunkt for møteoppretting...: 
    Vises ut fra det tidspunktet som møteplanleggeren har opprettet møtet. Er møtet for eksempel opprettet til å starte kl. 8.00 dansk tid, vil startmøtetidspunktet for en møtedeltaker som sitter i Finland være kl. 9.00 
     
  • Nyheter på forsiden av webadmin: 
    Ved nyhetene ble teksten "Invalid date" vist i stedet for den korrekte datoen for nyhetsartikkelens publisering. Dette er nå rettet, slik at datoen igjen vises.