FirstAgenda Prepare - Ny filtrering for søk

Submitted by Emilie on tor, 02/11/2023 - 10:27

Optimaliseringer:

Mulighet for å velge bort vedlegg under søk:

Vi har lagt til enda en filtreringsmulighet i søket. Nå kan du velge bort vedlegg når du gjør søk i Prepare, slik at du lettere kan søke bare i selve saken. Vedlegg vises også med en merkelapp i resultatlisten.

Viktig: Denne nye filtreringen er for øyeblikket kun tilgjengelig i nettleseren - vi gir beskjed så snart den også er tilgjengelig i appen for iPad.

Send for gjennomlesing:

Når du sender noe for gjennomlesing, vil det nå være synlig om den valgte brukeren er dagsordenansvarlig. Dette betyr at når du velger hvem som skal motta en melding om at en sak er klar for gjennomlesing, vil også dagsordenansvarlige vises i listen med en tydelig merking som dagsordenansvarlig.

Feilrettinger:

• Synkronisering av brukere:
    Synkroniseringen av brukerlisten i Prepare for en nylig opprettet bruker fra brukeradministrasjonen går nå raskere, og den nye brukeren vil bli markert med gul farge i brukerlisten i Prepare.

• Dagsordenansvarlige vil ikke lenger motta e-post når nye utvalg opprettes:
    Tidligere mottok både dagsordenansvarlige og organisasjonsadministratorer e-post når nye utvalg ble opprettet. Dette er nå rettet slik at det kun gjelder for organisasjonsadministratorer.