FirstAgenda Prepare - Noen feilrettinger

Submitted by Andreas on ons, 07/06/2023 - 12:29

Som noen av dere kanskje har oppdaget, har vi hatt utfordringer med at noen AD-brukere har blitt tilknyttet en @temp-mail når de logger direkte på FirstAgenda Prepare uten å bruke den sendte invitasjonen. Dette, sammen med noen ytterligere feilrettinger, er blitt løst i den siste oppdateringen.

• Stenging av duplikatinvitasjoner: Vi har nå helt stengt muligheten for å opprette to invitasjoner til samme e-postadresse. Dette betyr at hvis det allerede er opprettet en aktiv invitasjon til for eksempel abc@firstagenda.com, kan man ikke opprette en ny invitasjon til samme e-postadresse. Denne rettelsen bidrar også til å begrense opprettelsen av de nevnte @temp-mailene.

• AD-invitasjoner og videreutsending: Det er nå mulig å videreutsende en AD-e-postinvitasjon.

• Videreutsend FA-invitasjon: Hvis den inviterte brukeren avbrøt brukerregistreringen etter å ha tastet inn engangskoden, ble invitasjonen låst, slik at brukeradministratoren ikke kunne videreutsende invitasjonen. Brukeradministratoren har nå muligheten til å videreutsende invitasjonen, slik at den inviterte brukeren kan fullføre brukerregistreringen.