FirstAgenda Prepare - Mindre oppdatering

Submitted by Emilie on fre, 15/09/2023 - 11:37

I denne oppdateringen er det gjort flere optimaliseringer bak kulissene i Prepare.

I tillegg er det også gjort en feilretting for Ekstra materiale:

Feilrettinger:

• Ekstra materiale:
    Hvis du slettet en mappe under Ekstra materiale og deretter oppdaterte siden, ville mappen komme tilbake. Filene i mappen ble slettet, men selve mappen forsvant ikke. Dessuten var det ikke mulig å flytte en fil ut av en mappe. Dette er nå rettet, slik at du igjen kan slette en mappe og flytte filer ut av mappen

• Støtteprosedyre-dokumentet kan nå også lastes ned av brukere på web.firstagenda.eu og web.firstagenda.se.
    Du finner dokumentet under Innstillinger i Administrasjonsdelen ved å bla ned til Dokumenter.