FirstAgenda Prepare - Mange gode nyheter

Submitted by Andreas on tys, 18/07/2023 - 13:49

Det har vært jobbet hardt med en rekke optimaliseringer i FirstAgenda Prepare i den siste tiden. Det er nå mulig å aktivere automatisk sletting av møter, bruke Touch-ID og Face-ID med utvidet timeout, og det er også gjort en rekke forbedringer av brukeradministrasjonen.

PREPARE

• Automatisk sletting av møter: Det er nå mulig å aktivere "Automatisk sletting av møter". Dette gjøres på utvalgs nivå med innstillingen "Automatisk sletting av møter". Når du har aktivert innstillingen, må du angi antall dager etter møtets avslutning når møtet skal slettes. Deretter klikker du på "Lagre", og funksjonen aktiveres.
    NB: Hvis du ønsker å bruke funksjonen "Automatisk sletting av møter", må du kontakte vår supportavdeling.

• Se status for alle brukere: Lenken "Se status for alle brukere" øverst til høyre på brukerlisten fungerer nå hvis du har rettigheten "Kan administrere brukere". Tidligere måtte du være organisasjonsadministrator for at lenken skulle fungere. Lenken tar deg videre til brukeradministrasjonen.

• Korrekt "Siste tilkobling"-tidspunkt for opplastingsklienten: Under organisasjonsinnstillinger vises listen over aktiviteter for opplastingsklienten. Tidspunktet for "Siste aktivitet" vises nå korrekt i forhold til den tidssonen brukeren har valgt i sin brukerprofil.

• Deling av kommentar: Chatoppdateringen skjer nå umiddelbart. Det betyr at du igjen kan se når noen andre skriver en melding til deg, og så snart meldingen er sendt, kan du se den uten å måtte oppdatere siden. Dette forutsetter selvfølgelig at du har chatvinduet åpent.

• "LUKKET"-prefikset på et lukket punkt: er nå oversatt til NO, SE, FI, DE og DK i Prepare.

Prepare Appen

• Touch-ID og Face-ID med utvidet timeout: Tidligere hadde systemet en timeout på 24 timer. Den er nå forlenget til 30 dager. Det betyr at Touch-ID og Face-ID kan brukes som pålogging på iPad-appen i en periode på 30 dager. Når disse 30 dagene har gått, blir du bedt om å logge inn med brukernavn + passord for å bekrefte din brukeridentitet. Deretter blir timeouten forlenget med nye 30 dager osv.

BRUKERADMINISTRASJON

• Eksterne brukere: I AD-organisasjoner kan brukeradministratorer nå aktivere innstillingen "Ekstern bruker" både for invitasjoner og allerede opprettede brukere.
    NB: Hvis du er i en AD-organisasjon og ikke ser innstillingen, må du kontakte vår supportavdeling.

• Vis engangskode på brukerkonto: I organisasjoner der to-faktor-pålogging er aktivert, kan brukeradministratorer nå se engangskoden for en bruker som er i ferd med å logge inn, ved å klikke på lenken "Vis kode" på brukerens profil i brukeradministrasjonen.

• Profilsidene: Ikonet "Tilbake til" er byttet ut med en brødkrumme-løsning: På profilsidene kan du nå finne veien tilbake til enten Prepare eller Live øverst over "Personlig informasjon" ved å klikke på brødkrummeteksten "Tilbake til Prepare" (hvis du kommer fra Prepare) og "Tilbake til Live" (hvis du kommer fra Live).

• Omdirigering til riktig organisasjon etter invitasjon: Når en eksisterende bruker inviteres til en ny organisasjon, blir brukeren nå sendt til den organisasjonen som han eller hun er invitert til.