FirstAgenda Prepare - Logger og nedlasting av innhold

Submitted by Andreas on mån, 09/10/2023 - 13:50

Det har nylig blitt jobbet med en rekke oppdateringer for FirstAgenda Prepare. Dette inkluderer oppdateringer relatert til nedlasting av innhold, tidssoner, samt en omorganisering av flere logger.

• Last ned hele innholdet for punktet: Rettigheten til å laste ned dokumenter er flyttet fra organisasjonsinnstillinger til en funksjon som kan aktiveres for hver enkelt utvalg under innstillingen 'Tillat nedlasting av dokumenter.' Dette er for eksempel praktisk hvis man ikke ønsker at brukerne skal kunne laste ned dokumenter fra alle utvalg i organisasjonen. I tillegg er det nå mulig å laste ned hele punktets innhold - ikke bare enkeltdokumenter. Denne funksjonen er kun tilgjengelig på web via nettleseren og er derfor ikke tilgjengelig på iPad ennå.

• Tidssoneoptimalisering: Informasjon om når en bruker ble opprettet og hvem som sist oppdaterte en bruker, følger nå tidssonen og språkinnstillingene som er satt i brukerprofilen din.

• Logger for bruker og pålogging: Med oppdateringen er logger for bruker- og påloggingsaktiviteter flyttet til brukeradministrasjonen. Dette betyr at logger relatert til brukerlisten, administratorlisten, pålogginger, samt tilføyde og fjernede administratorer nå kan finnes under fanen "Logger" i brukeradministrasjonen. De gjenværende logger vil fortsatt være tilgjengelige under "Innstillinger" i administrasjonsdelen.