FirstAgenda Prepare - Lagt til en lenke

Submitted by Emilie on ons, 21/12/2022 - 11:24

Link til supportartikel om “Hardware acceleration”.

Noen av våre brukere opplever at det er hull i teksten i Prepare, som bidrar til å gjøre dokumenter uleselige. Vi kan dessverre ikke løse problemet selv, da det må løses av enten Chrome eller PDFj. Vi har derfor laget en support artikkel som veileder deg om hvordan du eller brukerne dine kan omgå problemet. Vi har laget en lenken til supportartikkelen direkte i Prepare.

Bilete
Visning af link til supportartikel

Lenken er øverst til høyre i hvert dokument i leser-/lesedelen av Prepare.

Korrigering av lenke på forsiden i Admin-delen

Vi har fikset lenken Les alle nyheter slik at den peker til den nye supportsite