FirstAgenda Prepare - Flere gode nyheter!

Submitted by Emilie on tor, 30/06/2022 - 17:44

Erstatning av vedlegg og fold ekstra materiale sammen er noen av flere gode oppdateringer som har kommet i juni.

ADMIN-DELEN

• Utskiftning av vedlegg når du manuelt oppretter møter
    Du kan nå velge mellom å erstatte eller slette et vedlegg på et møte opprettet i den manuelle møteopprettelsen. Når du velger "Erstatt" ut fra et vedleg vil notater og kommentarer som møtedeltakeren har tatt bli bevart inn i det erstattede dokumentet.

• “Velg alle” i lukket sak og vedlegg
    Når du lukker en sak eller vedlegg er det nå mulig å velge alle møtedeltakere, fremfor å kun fravelge alle.

• “Teller” oppdaterer korrekt i lukket vedlegg
    Når du fjerner en møtedeltakere fra et lukket vedlegg, blir "telleren" som viser hvor mange som har tilgang til vedlegget bli oppdatert korrekt.

• Utvalgsoversikt uten historiske utvalg
    Kolonnen “Historiske utvalg” er fjernet i utvalgsoversikten, slik at når du ved klikk på "Utvalg" i venstremenyen kun får opp de aktive utvalgene i oversikten.
    Historiske utvalg kommer opp ved å klikke på linken "Vis historiske utvalg".

• Liste med inaktive utvalg viser nå kun inaktive utvalg
    Når du går inn under Utvalg i venstremenyen og klikker på liknken "Inaktive utvalg" vil du utelukkende se en liste med inaktive utvalg. Før dukket også aktive utvalg opp her.

• “Supportprosedyre”på DK, NO, SE, EN
    Under “Innstillinger” er supportprosedyre oppdatert til Visma FirstAgendas design og den finnes nå også på flere språk

LESEDELEN

• Ekstra materiale - slått sammen
    Innhold i øvrig materiale er nå slått sammen, så den ikke tar så stor plass i venstremenyen.

• Møteforsiden viser nå korrekt hvis det møte går over flere dager
    Tidligere fremkom det ikke tydelig når et møte gikk over flere dager. Nå er datoene for start- og sluttidspunkt spesifisert.

• Medlemmer i chatten sto i feil grupper
    Det er nå ordnet så "Møtedeltakere" i chatten er utvalgsmedlemmer og ekstra deltakere, mens øvrige medlemmer står som øvrige deltakere.

• Markering av referater med hake etter publisering
    Når dagsordenansvarlige publiserer et samlet referat (i et manuelt møte) blir referatet igjen markert som referat (og hake dukker opp).

• Vedtak fra forrige sak ble opprettet i neste sak
    Hvis man oppretter et vedtak i en sak i lesedelen (manuelt møte) ble vedtaket automatisk overført til neste sak dersom neste sak var uten saksinnhold og kun var en tittel. Det er nå rettet.

Publication og Prepare

• Publication API - Søgning
    Når man benytter “Søk” på forsiden i Publication blir møtene (med søkeresultatene) nå vist i fallende rekkefølge, slik at det mest nylige møte alltid kommer øverst.