FirstAgenda Prepare - En rekke rettelser

Submitted by Emilie on fre, 11/02/2022 - 17:35

Lesedelen

Feilrettinger til saker uten innhold (oprettet manuelt i Prepare)

  • Der er laget en rettelse, slik at det igjen er mulig å skrive vedtak på en sak, der ikke har innhold.
  • Det samme gjelder for Godkjennelse: Du kan nu godkjenne en sak, som kun har en tittel og ikke noe innhold/dokument lagt til
  • Pilene for å bla mellom sakerne, ble deaktiveret, hvis du kom til en sak uten innhold. Pilene fungerer nå igjen - selv på saker uten innhold.

Navigering med opp-og-ned-pilene

Vedtak

  • hvis du klikket på opp-og-ned-pilene, rett etter å ha skrevet et vedtak på en sak, så slo vedtaket gjennom på alle saker. Dette gjorde at alle punkter plutselig hadde samme vedtak. Det er nå fikset.

Last ned innhold - linken

  • Hvis du har valgt bort, at møtedeltakere skal vises på forsiden av et møte, så gjenspeiles dette valget sig nu også på forsiden af den nedlastede PDF'en. Dvs ingen møtedeltakere på forsiden i Prepare = ingen møtedeltakere på forsiden i PDF.

Sak på ikke-publiseret møte feilede

  • Scenariet var, at en bruker skrev et notat eller del kommentar på en sak på et publiseret møte. Deretter lages en ny versjon av samme møte, som ikke blir publisert. Dvs. det er nå 2 versioner av møtet: et publisert og et ikke-publisert versjon. Brukeren går til versjonen, som ikke er publisert og får tilgang til saken med kommentaren eller notatet. Møtet gik ned. Det er fikset nå.

Admindelen

Logglister under Innstillinger

  • Begge disse logglistene kan nå lastes ned igjen: “Last ned liste med tilføyede og fjernede utvalgsrettigheter” og “Last ned administratorliste”

Godkjennelsesark og slettede brukere

  • Det er nu muligt at laste ned godkjennelsesarket, selv om en av personene, som har godkjent saken er slettet i Prepare. 

Publiserings API:

  • Hvis du oppdaterete “Startdato for publisering” og klikket “Lagre”, ble den ikke lagret. Det er nå fikset.

Landskode ved mobilnummer:

  • Svalbard er ikke lenger landekoden når du oppretter en bruker i en organisasjon, som er satt til norsk språk. Landskoden er nå “Norge”

Varslinger

Ekstra deltaker og varslinger

  • Når en Ekstra Deltaker blir tildelt et møte, så registreres brukeren automatisk for varsler i utvalget. Dette gjøres, slik at brukeren vet, når møtet er publisert og klar for lesing. Problemet var, at Ekstra deltakeren ikke kunne melde sig fra av varslene igjen fordi utvalget ikke var på listen over brukerens varslinger. Det er nå rettet, slik at en Ekstra Deltaker igjen kan melde sig fra varslinger i utvalget.

Utvalgsmedlem mottok varslinger etter å ha blitt fjernet fra utvalget

  • Hvis en dagsordenansvarlig fjernet en bruker fra et utvalg, og brukeren hadde aktivert varslinger i utvalget, fortsatte brukeren å motta varslinger fra utvalget. Det er nå fikset, slik at brukeren automatisk får varslinger deaktiveret, når han/hun blir fjernet fra utvalget. 

I tillegg til de ovennevnte rettelsene har vi også laget en rekke rettelser og optimaliseringer bak i Prepare.