FirstAgenda Prepare – Viktig app-oppdatering på vei

Submitted by Emilie on fre, 05/07/2024 - 10:59

Vi lanserer snart en ny versjon av FirstAgenda Prepare-appen. Hvis du har en eldre versjon enn 8.0.14, må du oppdatere appen for å sikre den beste opplevelsen med bruk av appen, inkludert push-varsler.

Du kan lese mer om hvordan du sjekker appens versjonsnummer her. Mange brukere har aktivert automatisk oppdatering av appen, og disse brukerne vil ikke merke noe.
De brukerne som ikke har aktivert automatisk appoppdatering på iPaden, vil bli bedt om å oppdatere appen manuelt når den nye versjonen er tilgjengelig.

Bilete
Pop-up melding om at appen må oppdateres

Når oppdateringen er fullført, kan man logge inn helt som normalt. Vi sender ut en ny produktoppdatering så snart den nye appversjonen (8.1.0) er tilgjengelig i App Store.

Takk for din forståelse!