Løste utfordringer

Her finner du oversikten over utfordringene som er løst i FirstAgenda Prepare:

Torsdag 4. april

• Redigering av notat: Feilmelding vises når man redigerer et personlig notat.

• Nye AD-brukere blir ikke tilknyttet organisasjon: AD-brukere som opprettes via invitasjon blir ikke tilknyttet organisasjon.

• FirstAgenda-brukere i AD+-organisasjon: Kan ikke knyttes til nye utvalg eller gis nye rettigheter.

• Ekstra deltaker og godkjenning: Ekstra deltaker kan ikke legges til godkjenning og har derfor ikke mulighet til å godkjenne.

Tirsdag den 10. mai

• Logg inn med face-id/touch-id: Både Face-ID og Touch-ID fungerer på iPad. Du må bare passe på å lukke appen ved å sveipe den ut av skjermen i stedet for å klikke på "Logg ut" under "Innstillinger" i appen. Hvis du klikker på "Logg ut"-knappen, vil tokenen og passordet bli fjernet, og du må logge inn på nytt med brukernavn + passord før Touch-ID og Face-ID vil fungere igjen.

• Ny AD-bruker og telefonnummer: Telefonnummerfeltet er ikke lenger obligatorisk for en AD-brukerinvitasjon. Dette betyr at møteinnkalleren kan slette det telefonnummeret som blir angitt når du klikker på "Rediger invitasjon". (Merk: Det vil komme en senere løsning angående administrasjonstelefonnummeret, som vil være standardinnstillingen.)

• Redigering av invitasjoner: Når du i en AD-organisasjon ønsker å invitere en ekstern bruker (en bruker som ikke er en AD-bruker), aktiverer du innstillingen "Inviter ekstern bruker". Nå kan innstillingen også endres ved å klikke på "Rediger invitasjon" hvis du glemte å aktivere innstillingen i utgangspunktet.

• Invitasjoner og visning av engangskode: På invitasjoner kan admin nå få vist engangskoden og dermed hjelpe de inviterte brukerne hvis de opplever at de av en eller annen grunn ikke har mottatt engangskoden.

• Expired password-mail: Inneholder en feilaktig lenke. Midlertidig løsning er å klikke på "Har du glemt passordet ditt?" i innloggingsboksen.

• Mailmaler og språk: E-postene har nå et mye penere design og finnes på både DK (dansk), SE (svensk), NO (norsk) og EN (engelsk).

Onsdag den 10. mai

• Passordregler med æ, ø og å: Feilmeldingen "Passordet er ikke sterkt nok!" ble vist hvis et nytt passord inneholdt æ, ø og å. De danske bokstavene kan nå brukes i nye passord.

• Dupliserte invitasjoner og advarsel: Flere brukeradministratorer har ved en feiltakelse opprettet flere invitasjoner til samme e-postadresse, hovedsakelig fordi invitasjoner ikke umiddelbart blir synkronisert i Prepare. Dette har resultert i en del forvirring, blant annet på grunn av midlertidige.org-e-poster, som opprettes hvis det allerede finnes en invitasjon fra før. Vi prøver nå å forhindre duplikater ved å vise en advarsel hvis du angir en e-postadresse som allerede finnes i en invitasjon fra før. Meldingen lyder: "Det er allerede sendt en invitasjon til denne e-postadressen. Se invitasjonen." Samme advarsel vises ved redigering av invitasjoner.

• Brukerliste i Prepare med angivelse av gamle invitasjoner: Invitasjoner fra den "gamle" påloggingen eller organisasjonsbrukere uten tilknytning til en offentlig bruker er merket med et lyn, slik at de er enkle å finne i brukerlisten.

Fredag den 12. mai - (Oppdater til nyeste versjon 8.03 for at løsningene på iPad skal tre i kraft)

• Timeout på iPad: Hvis man i administrasjonsdelen setter timeout på iPad til for eksempel 30 minutter, vil ikke tidsinnstillingen gjelde for iPaden.'

• PDF-modul og æ, ø, å: Ved nedlasting av et møte som var frigitt før våre oppdateringer, var det en HTML-kodingsfeil. Men bare hvis dagsordenen var overført fra ESDH. Nå vises de danske bokstavene (æ, ø, å) korrekt igjen.

• Påloggingslogger under "Innstillinger": Inkluderer nå også SSO-pålogginger. Dvs. pålogginger etter 15/4 (Binero) og 22/4 (Amazon).

• Profilspråk: Respekteres nå i administrasjonsdelen. En liten fiffig detalj er at du må huske å bruke "Tilbake-til-Prepare-knappen" øverst til høyre for at språket skal tre i kraft (se skjermbilde lenger nede).

• Profilbilde: Du kan nå legge til, bytte, endre og slette profilbildet ditt.

• iPad og bytte mellom Binero og Amazon: Fungerer nå, og du vil ikke lenger bli låst i en tilstand eller få en feilmelding.

Tirsdag 23. mai

• Sortering i Utvalgs-tabell: Når man går inn på en utvalgsside og klikker på "Rediger" for å endre brukernes rettigheter i utvalget, er det igjen mulig å sortere etter kolonnene i tabellen for å få rask oversikt over hvem som er dagsordenansvarlig, utvalgsmedlem osv.