Lever Publication opp til den universelle utforming WCAG 2.1 AA?

FirstAgenda anerkjenner kundenes forpliktelse til å gjøre produktet, FirstAgenda Publication, tilgjengelig i samsvar med "Lov om tilgjengelighet av offentlige organers nettsteder og mobilapplikasjoner".

Vi evaluerer løsningen jevnlig selv. De brukte vurderingsmetodene inkluderer "Accessibility Insights for web", som er en utvidelses-plugin for Chrome, og QualWeb, som anbefales av digitaliseringsstyrelsen. PDF-er som genereres av Publication blir vurdert med verktøyet "PDF Accessibility Checker (PAC) 2021". Tilgjengelighetsvurderingen kan sendes ved behov.

Eventuelle brudd på tilgjengelighet blir løst i forbindelse med nyutvikling.

Hvis du opplever problemer med utilgjengelig innhold:

Du kan kontakte FirstAgenda hvis du opplever at det er utilgjengelig innhold på siden.

Kontakt oss på: support@firstagenda.dk

For mer informasjon og veiledning fra digitaliseringsstyrelsen: Lov om universell utforming