Saksrekkefølgen – kan jeg endre den?

Ja, når du har opprettet et møte manuelt i FirstAgenda Prepare, kan du endre rekkefølgen på sakene i din dagsorden.

Slik endrer du rekkefølgen til sakene

• Klikk på den blå pilen under «ikke publisert» i møteoversikten ut fra det møtet hvor du vil endre saksrekkefølgen

Bilete
Ikke publisert

• Plasser musen på saken du vil flytte

• Hold venstre museknapp nede over saken og trekk det dit du vil ha det plassert

Bilete
Endre rekkefølge

Merk: Husk å tilpasse saksnumrene etter at du har flyttet rundt på rekkefølgen. Du tilpasser saksnumrene ved å trykke på knappen Sorter (fungerer kun ved hele tall; 1, 2, 3). Du kan også klikke på saksnummeret og manuelt tilpasse det.