Hva gjør jeg med brukere som er markert med en lyn?

Brukere som er markert med en lyn i FirstAgenda Prepare, er brukere som ble invitert før april 2023 og som ikke har brukt invitasjonen sin. Disse brukerne har ikke tilgang til Prepare, og invitasjonen deres har utløpt.

Du har derfor muligheten til enten å sende invitasjonen på nytt eller slette brukeren. Hvis du ikke gjør noe med brukerne, vil de automatisk bli slettet 1/12-2023.

Send invitasjon på nytt

• Trykk på Brukere i venstremenyen i Prepare

• Finn brukeren som er markert med en lyn i brukerlisten, og klikk på vedkommende

Bilete
Bruger markeret med et lyn

• Nå vil du se at brukeren er "tom" og inneholder ingen informasjon, og du kan klikke på "Opprett ny bruker" i øvre høyre hjørne.

• Klikk på "Opprett ny bruker".

Bilete
Tom bruger i Prepare

• Du vil nå komme til brukeradministrasjonen.

• Klikk på "Lagre og send på nytt" for å sende invitasjonen på nytt.

Bilete
Klikk på "Lagre og send på nytt" for å sende invitasjonen på nytt.

• Du har nå sendt invitasjonen på nytt, slik at brukeren har muligheten til å opprette sin innlogging.

Slett invitasjon

• Følg den samme veiledningen som når du vil sende invitasjonen på nytt.

• I stedet for å klikke på "Lagre og send på nytt", klikker du på "Avslut".

Bilete
Klikk du på "Avslut".

• Du vil nå komme til listen over invitasjoner.

• Marker brukeren ved å trykke på sirkelen ved siden av brukeren. Deretter dukker det opp en blå boks nederst på siden.

• Klikk nå på "Slett".

Bilete
Klikk du på "Slett"

Brukeren er nå slettet fra FirstAgenda Prepare.