Hvordan laster jeg ned et vedlegg som er lastet opp til en innstilling/forslag?

Det kan være lastet opp en eller flere vedlegg til et forslag eller en innstilling. Du kan laste dem ned på datamaskinen din eller iPaden din.

Slik laster du ned et vedlegg som er lastet opp til et forslag/innstilling:

• Finn møtet og den aktuelle saken der det er et forslag/innstilling med et vedlagt vedlegg.

• Trykk på vedlegget for å laste det ned.

• Vedlegget blir nå lastet ned til datamaskinen din/iPaden din.

Bilete
Tryk på den vedhæftede fil