Hvordan søker jeg en habilitetsvurdering?

Slik søker du en habilitetsvurdering

• Velg først det møtet hvor du vil søke om en habilitetsvurdering.

• Klikk på den spesifikke saken du ønsker å søke om habilitet rundt.

Bilete
Oversikt over punkter på møtet

• Du vil nå kunne se en pluss nederst i venstre hjørne. Klikk på dette og følgende valgmuligheter vil komme frem:

Bilete
Klikk på habilitetsvurdering

• Klikk på Habilitetsvurdering.

• Det vil nå komme følgende dialogboks, hvor du skal skrive et notat med begrunnelsen for din habilitetsvurdering.

Bilete
Skriv habilitetsvurdering

• Husk til sist å klikke på "Søk habilitetsvurdering".

Du har nå fått søkt om habilitetsvurdering på en bestemt sak på dagsordenen for møtet.