Hvordan legger jeg til en snarvei til app.agendalive.dk på iPad?

Du har mulighet til å opprette en snarvei til nettversjonen av Live på startskjermen til iPaden din.

Slik legger du til en Live-snavei på hjemmeskjermen til iPaden din:

• Åpne Safari på iPaden din.

• Søk etter app.agendalive.dk.

Bilete
Søk etter app.agendalive.dk.

• Klikk på det lille symbolet til høyre for søkefeltet øverst på siden.

• Klikk på "Legg til på Hjem-skjermen".

Bilete
Klikk på "Legg til på Hjem-skjermen".

• Skriv inn navnet på snarveien og klikk på "Legg til".

Bilete
Skriv inn navnet på snarveien og klikk på "Legg til".

• Du har nå lagt til en snarvei til app.agendalive.dk, og den vil vises på hjemmeskjermen til iPaden din.

Bilete
Du har nå lagt til en snarvei til app.agendalive.dk

Når du klikker på snarveien, åpner Safari seg og tar deg direkte til app.agendalive.dk, der du kan logge inn.