FørsteAgenda Live Public API - Dataoverføring fra Live til Elements Møte-modulen

Hvordan fungerer integrasjonen mellom FørsteAgenda Live og Elements Møte?

Veiledningen her gir en kort oversikt over hvordan FørsteAgenda Live's Public API fungerer sammen med Elements Møte.

Hvis du ønsker å lære mer om oppsettet av integrasjonen, vennligst kontakt din primære kontaktperson hos FørsteAgenda eller skriv til support@firstagenda.dk.

FørsteAgenda Live Public API

API-et tilknyttet FørsteAgenda Live gir kunder med Elements sak/arkiv-løsningen muligheten til å overføre data fra Live til Elements Møte. En korrekt konfigurert integrasjon er nødvendig for å oppnå alle fordelene ved integrasjonen.

Autentisering

For å autentisere med FA Live Public API kreves det en gyldig tilgangstoken. Autentiseringen bruker OIDC ved hjelp av klientopplysningene. Sett fra et brukerperspektiv fungerer integrasjonen grovt sagt i denne rekkefølgen:

Bilete
FirstAgenda Live Public API

Prosessen starter når administratoren i FørsteAgenda Live avslutter et punkt på dagsordenen ved å klikke på "Avslutt" og deretter klikker på knappen "Overfør".

Dette trigger selve webhooket, og gir altså beskjed til Elements-komponenten om at det nå har skjedd en endring. Elements-komponenten lytter kontinuerlig etter webhook-hendelser, så når den mottar en webhook-hendelse, sender komponenten en forespørsel til FA Live Public API-et for å hente data. FA Live Public API-et håndterer deretter forespørselen og returnerer data til Elements-komponenten som deretter oppdaterer elementene i Elements med dataen som FA Live Public API-et returnerer med.

Sekvensdiagrammet inkluderer ikke autentiseringsflyten. Sekvensdiagrammet forutsetter at du har en gyldig tilgangstoken inkludert i dine forespørsler.