Hvad kan jeg ændre på min profil som medarbejder? (App)

Nedenfor finder du vejledning til både den nye og gamle LetDialog app. Vejledningen til den nye app er først.

Image
Nyt LetDialog Logo

Du finder din LetDialog-profil, hvor du kan ændre dine oplysninger når som helst ved at klikke på ikonet "Profil" nederst i højre hjørneLæs med her, for at finde ud af hvad du kan ændre på din profil.

Image
Profilindstillinger

Image
Profilindstillinger-ikon

Profilindstillinger

Du finder dine profilindstillinger ved at trykke på ikonet "Profilindstillinger" nederst i højre hjørne.

Under dine indstillinger kan du tilpasse dit navn, telefonnummer og sprog. Du kan også skifte din adgangskode.

Image
Notifikationer-ikon

Notifikationer

Trykker du på klokke-ikonet i venstre menuen, kan du ændre i dine notifikationer.

Her kan du slå til eller fra om du vil modtage push notifikationer på telefonen fra appen, e-mail notifikationer og SMS notifikationer.

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at modtage app push notifikationer, skal det også aktiveres på din telefon.

Læs her, hvordan du aktiverer LetDialog notifikationer på din telefon.

Image
Tilstedeværelse-ikon

Tilstedeværelse

Trykker du på det lille skyder-ikon i venstremenuen kan du regulere din tilstedeværelse. Slå skyderen til hvis du er til stedet, slå skyderen fra hvis du ikke er til stede.

Læs mere om tilstedeværelse her.

Image
Status besked-ikon

Statusbesked

Hvis du trykker på det lille pil-ikon i venstremenuen har du mulighed for at aktivere en statusbesked. Det er eksempelvis relevant, hvis du har markeret at du ikke er til stede. Hertil kan du knytte en status besked, så dialogdeltagerne ved, hvor længe du er fraværende.

Læs mere om hvordan du aktiverer en statusbesked.

Image
Lovgrundlag-ikon

Lovgrundlag

Under overskriften Lovgrundlag kan du læse nærmere om organisationens lovgrundlag for samtykke

Image
Logud-ikon

Log ud

Det nederste ikon i menuen er log-ud knappen. Trykker du på denne, logger du ud af appen

Image
Gammelt LetDialog logo

Du finder din LetDialog-profil, hvor du kan ændre dine oplysninger når som helst ved at klikke på ikonet "Profil". Under din profil kan du tilføje mailadresse, telefonnummer samt udfylde en note om dig selv.

Image
Liste over profilindstillinger på app

Indstillinger

Du finder dine profilindstillinger ved at klikke på ikonet "Indstillinger" (tandhjulet) vist med den gule pil. Under dine indstillinger kan du tilpasse, hvilke former for notifikationer, du ønsker at modtage. Du kan også slå til, om du ønsker at logge på med fingeraftryk og/eller ansigtsgenkendelse.

TIP: Vil du gerne være helt sikker på, at du bliver informeret, når der er nye beskeder i din LetDialog app? Så slå SMS-notifikationerne til! Du vil fremadrettet modtage en SMS, når der er nye beskeder i din LetDialog app.

Image
Liste over indstillinger på App

Under indstillinger har du også mulighed for at ændre, hvornår app'en automatisk skal logge dig ud. Du kan vælge at app'en skal logge dig ud efter 5, 7, 10, 15 eller 20 minutter.

Under overskriften "Lovgrundlag" kan du læse nærmere om lovgrundlaget for samtykke. Du har også mulighed for at få adgang til vores supportsite ved at klikke på "Support". Husk altid at spørge din kontaktperson om hjælp, hvis der er noget du er i tvivl om.