Tom visning av ej publicerad version från ÄHS + skapa ett möte

Dato
Status
Type
Driftstörning
Website
web.firstagenda.com
Du kan för närvarande uppleva att få en tom sida när du som dagordningsupprättare får tillgång till en ej publicerad dagordning från antingen mötesadministrationen på webben eller via en länk eller om du behöver skapa ett möte manuellt. Vi arbetar febrilt för att hitta felet och lösa det. Tills felet är åtgärdat kan du själv lösa problemet genom att ladda om sidan med den tomma sidan genom antingen att trycka ctrl + F5 eller genom att klicka på den lilla uppladdningsikonen i din webbläsare. Vi beklagar störningen det medför.