FirstAgenda Prepare

FirstAgenda Prepare - iPad App Version 8.0.14

Indsendt af Andreas den ons, 01/05/2024 - 09:34
En ny version af FirstAgenda Prepare appen til iPad er netop blevet tilgængelig i App Store. Opdateringen indeholder en række fejlrettelse - bl.a. vedrørende øvrigt materiale, links i dokumenter og push notifikationer.

Hvad gør jeg, hvis en bruger oplever fejl ved login på iPad?

Det kan ske, at en bruger problemfrit kan logge ind på FirstAgenda Prepare på PC, men oplever fejl i forbindelse med login på iPad.

Det kan skyldes en manglende iPad opdatering eller at brugeren vælger den forkerte region på appen.

• Bed først brugeren om at sikre, at iPad'en er opdateret (både ift. IOS opdatering og seneste app opdatering).

• Tjek derefter, at brugeren vælger den rigtige region på appen