Rensning av användare

Dato
Type
Info
Website
web.firstagenda.se/web.firstagenda.eu
Bara för information: Måndagen den 12 juni kommer vi att rensa upp Prepare-användare som på ett eller annat sätt har fått en felaktig användare i systemet och därför blivit “spökanvändare” i FirstAgenda Prepare, detta eftersom de inte har en korrekt anslutning till systemet. Detta innebär att du kan uppleva en minskning av antalet användare i er användarlista. Detta beror på att vi tar bort “spökanvändarna” från din organisation. Upprensningen bidrar till att skapa en bättre översikt över era användare och undvika kollisioner när du skapar nya användare. Det kan hända att rensningen är något för grundlig och att du kanske måste skapa en oanvänd inbjudan igen om din organisation använder FirstAgenda-inloggningen. Vi kommer dock att göra allt vi kan för att förhindra detta. Rensningen kommer inte att påverka prestanda eller möjligheten att komma åt systemet.