Rensa upp "blixtanvändare"

Dato
Status
Type
Info
Website
web.firstagenda.com
Användare markerade med en blixt i FirstAgenda Prepare är användare som var inbjudna före april 2023 och som inte har använt sin inbjudan. Dessa användare har inte tillgång till Prepare och deras inbjudan har löpt ut. Eftersom inbjudningarna är över ett halvår gamla har vi beslutat att ta bort dem imorgon (1/12-2023). Ingen användbar data kommer att gå förlorad eftersom det aldrig har förekommit någon aktivitet på användaren i fråga som har bjudits in. Med vänliga hälsningar FirstAgenda-teamet