Problemer med FirstAgenda Prepare ipad app

Dato
Status
Type
Driftstörning
Website
web.firstagenda.se/web.firstagenda.eu

Vi har för närvarande några problem med vår FirstAgenda Prepare-app för ipad.

Det betyder att du just nu inte kan komma åt en översikt över anteckningar/delade kommentarer, notiser, använda länkar från mail och sökfunktionen. Om du kommer åt någon av de nämnda funktionerna kommer appen helt enkelt att stå och "snurra".

Vi har sett att det kan hjälpa att stänga appen och försöka igen, men en mer hållbar lösning skulle vara att använda Safari eller en annan webbläsare på iPad och komma åt web.firstagenda.com på det sättet.

Vi jobbar på att få det löst så snart som möjligt. Vi ber om ursäkt för besväret.

Med vänliga hälsningar

FirstAgenda-teamet