Prepare är för närvarande otillgängligt

Dato
Status
Type
Nedtid
Website
web.firstagenda.se/web.firstagenda.eu

Eftersom vi står inför tekniska utmaningar på vår inloggningssida är det för närvarande inte möjligt att logga in på FirstAgenda Prepare - varken på webben eller iPad. Vi har identifierat problemet och arbetar intensivt med att lösa det. Vi kan inte ge en exakt tidsuppskattning för när problemet kommer att vara löst, men vi skickar ut en uppdatering så snart lösningen är igång igen. Vi ber om ursäkt för besväret.

Uppdatering Kl. 09:14
Problemet har nu lösts, och åtkomst till FirstAgenda Prepare är återställd. Vi beklagar besväret och önskar er en trevlig dag. Med vänliga hälsningar, FirstAgenda-teamet