Användning av Touch-ID/Face-ID

Dato
Type
Info
Website
web.firstagenda.com

Vi har meddelat vid flera tillfällen att Touch-ID och Face-ID nu fungerar, men vi har märkt att det fortfarande finns flera av er användare som har problem med att logga ut helt och sedan behöva skriva användarnamn+lösenord igen och aktivera Touch ID och Face ID.

• För att använda Touch ID och Face ID måste iPadOS (operativsystemet på iPaden) vara uppdaterat till den senaste versionen (16.5) och FirstAgenda-appen måste också vara uppdaterad till version 8.05.

Hur fungerar Touch-ID och Face-ID?

• Touch-ID och Face-ID fungerar så att du kan logga in med Touch-ID och Face-ID när du har loggats ut från appen på grund av timeout (inställd av organisationen) eller om appen stängs genom att svepa.

• Användarnamn + lösenord krävs om du har använt logga ut-knappen i appen eller om det har gått 24 timmar - eftersom systemet har en timeout på 24 timmar.

Vi testar för närvarande en lösning som förlänger systemets timeout, så att användarna kan använda Touch-ID och Face-ID under en längre period än 24 timmar.