Løst: Undgå at frigive møder i øjeblikket

Dato
Status
Type
Info
Website
web.firstagenda.com

Mandag aften kl. 19 var køen fuldt afviklet. Prepare kører derfor stabilt igen.

Endnu engang beklager vi den forstyrrelse, det har givet jer.

Med venlig hilsen

FirstAgenda teamet

Årsagen er, at en service har siddet fast. Dette har resulteret i, at der er opstået en kø i forbindelse med frigivelse af dagsordener.
Under frigivede møder kan der blive vist flere versioner af samme møde, men se bort fra denne fejlvisning, da den forsvinder, så snart køen er afviklet.

Det er VIGTIGT at I ikke bliver ved med at frigive, da det blot vil få køen til at vokser yderligere.

Vi beklager de gener det har medført.

Hilsner FirstAgenda Teamet