FirstAgenda Prepare - Nya versioner av appen

Inlagt av Emilie ons, 01/31/2024 - 07:36

När du laddar ner den senaste versionen av appen kommer appen automatiskt att uppdateras med både version 8.0.10 och 8.0.11.

De nya versionerna av appen innehåller följande rättelser:

Version 8.0.11:

I denna version har fokus varit på att lösa allmänna fel:

• Upp-och-ned-pilarna:
    Pilar för att bläddra mellan punkter fungerar igen när appen är i stående/”portrait mode”.

• Kopiera-klistra in textinnehåll:
    Den lilla menyn som kommer upp vid klick på text i ett dokument innehåller igen möjligheten att “kopiera, Välj, Välj allt, Läs upp… etc.” Under en längre tid kunde man endast välja “Dela kommentar” och “Skapa anteckning”.

• Byt namn på en gruppkonversation:
    Om du inte är nöjd med namnet du har gett en gruppkonversation är det nu också möjligt att ändra namnet på iPad.

• Länkar inte klickbara om de överstryks av en markering:
    Länkar fungerar normalt när du klickar på dem i appen, men om det gjordes en markering över länken fungerade de inte längre. Det gör de nu igen.

Version 8.0.10:

Denna version innehåller olika rättelser för funktionen Dela kommentar.

• Meddelandet "Anslutning avbruten" visas inte längre felaktigt.
    Meddelandet "Anslutning avbruten" gjorde några mötesdeltagare osäkra eftersom de trodde att det betydde att deras internetanslutning brutits, vilket inte var fallet. Det har dock varit ett fel i programmet som används för att visa status för delade kommentarer i realtid. Felet är nu åtgärdat.