FirstAgenda Live - Forskellige fejlrettelser

Indsendt af Emilie den tor, 07/09/2023 - 12:33

Optimeringer

• WCAG:
    Der bliver løbende foretaget WCAG-optimeringer rundt omkring i FirstAgenda Live. I denne omgang er der lavet optimeringer i mødedeltager-visningen på topmenuen og enkelte steder i venstre menuen.

• Visningen i FirstAgenda Prepare appen på iPad:
    Visningen af FirstAgenda Live i Prepare-appen er blevet optimeret, så den ikke længere går udover skærmen.

• Generelle optimeringer:
    Der er foretaget en masse optimering af koden bag FirstAgenda Live for at stabilisere produktet og opnå bedre performance

Fejlrettelser

• Administration af brugere:
    hvis en administrator i Live f.eks. ændrede en bruger fra administrator til mødedeltager, eller skiftede partinavn, så opstod der en fejl. Det sker ikke længere.

• Oprettelse af nyt partinavn med allerede optaget navn:
    Forsøger admin at oprette et nyt partinavn, som hedder det samme som et eksisterende parti, bliver man nu forhindret i oprettelsen og får vist beskeden “Partinavn allerede i brug”.

• Lukket talerliste:
    Er talerlisten lukket, virker den nu som ønsket. Dvs. administrator kan stadig melde talere på listen + sætte talere på som gensvar/replik, men mødedeltagerne kan ikke melde sig på talerlisten, fordi den er lukket.