Sendt til gennemlæsning i status

På forsiden får du et hurtigt overblik/status over hvilke dagsordener, der er "frigivet" og hvilke der er "ikke frigivet".
Det kunne være rart, hvis I kunne tilføje "sendt til gennemlæsning" til status. Så vil give dagsordenssamlere, som arbejder på tværs af organisationen, et bedre overblik over hvilke dagsordener, der er sendt til gennemlæsning, hvilke der er frigivet og hvilke der er ikke frigivet (måske pga. en forglemmelse)

Tilføj kommentar

Begrænset HTML

• Tilladte HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.