Sådan opretter du en bruger i LetDialog (App)

Nedenfor finder du vejledning til både den nye og gamle LetDialog app. Vejledningen til den nye LetDialog er først.

Image
Nyt LetDialog Logo

LetDialog kan tilgås via smartphone ved at hente appen LetDialog i App Store eller Google Play. Du kan også tilgå LetDialog fra din PC via www.letdialogen.dk. På samme måde kan du tilgå LetDialog i en browser fra din iPad eller Tablet.

Denne vejledning tager udgangspunkt i LetDialog fra en iPhone (iOS).

Når du skal oprette en bruger i LetDialog, så skal du først og fremmest modtage en invitation fra den person, som du skal have en dialog med. Du kan ikke oprette en bruger uden en invitation.

1. Hent LetDialog til din smartphone i App Store eller Google Play Butik

2. Åbn din mail på telefonen og klik på linket

3. Accepter lovgrundlaget og herefter invitationen

4. Åbn din mail igen og kopier den engangskode du netop har modtaget
Image
visning af flow for oprettelse af bruger

5. Gå nu ind i LetDialog-appen og indtast din e-mailadresse i feltet og tryk på fortsæt

6. Indsæt engangskoden i adgangskode-feltet og tryk på login

7. Opret herefter en selvvalgt adgangskode og gentag den. Tryk til sidst på indsend

8. Du har nu adgang til dine dialoger i LetDialog.

Image
Oprettelse af bruger i LetDialog

Image
Gammelt LetDialog logo

LetDialog kan tilgås via smartphone ved at hente appen LetDialog i App Store eller Google Play. Du kan også tilgå LetDialog fra din PC via www.letdialogen.dk. På samme måde kan du tilgå LetDialog i en browser fra din iPad eller Tablet.

Denne vejledning tager udgangspunkt i LetDialog fra en smartphone (Android).

Vejledning

1. Hent LetDialog til din smartphone i App Store eller Google Play Butik

2. Åbn app'en og klik på "Opret bruger"

3. Vælg brugertypen "Borger" og klik "Næste"

4. Indtast din e-mailadresse og en selvvalgt adgangskode og klik "Opret"

OBS: Adgangskoden skal du benytte til at logge ind i LetDialog-app'en

Image
Screenshots der viser, hvordan man opretter en bruger i appen

5. Log ind med MitID og godkend med MitID-appen

6. Vælg den kommune som du skal i dialog med og klik "OK"

7. Luk nu app'en og åbn den igen. Log nu ind med din e-mailadresse og selvvalgte adgangskode

Image
Screenshots der viser, hvordan man opretter en bruger i appen med MitID

Nu er du klar til at bruge LetDialog :-)

Er du i tvivl om, hvilken brugertype du er? Klik og læs mere her.