Glemt adgangskode? - Sådan skifter du den (e-mail og adgangskode)

Nedenfor finder du vejledning til både den nye og gamle version af LetDialog. Vejledningen til den nye LetDialog er først.

Image
Nyt LetDialog Logo

Hvis du har glemt din adgangskode til LetDialog app'en, så kan nemt nulstille din adgangskode. Vejledningen her er for dig som er oprettet som "Anden-bruger" i LetDialog med e-mail og adgangskode (Læs og om de forskellige brugertyper her).

Følg vejledningen her for at sætte en ny adgangskode til app'en eller på web.

Sådan ændrer du din adgangskode i appen

• Åben LetDialog på din smartphone

• Skriv din e-mail adresse og tryk på Fortsæt

• Tryk nu på Glemt adgangskode?

Image
Tryk på 'glemt adgangskode'

• Hvis ikke din email-adresse allerede står i feltet, skal du skrive den. Tryk herefter på Indsend

Image
Tryk på 'Indsend'

• Du får nu en e-mail med en guide til hvordan du ændrer din adgangskode. Åben din mail, tryk på linket i den e-mail du netop har modtaget og følg instruktionerne
Image
Du får en mail med instruktioner

Sådan ændrer du din adgangskode på web

• Gå til app.letdialog.dk

• Skriv din e-mail adresse og klik på Fortsæt

• Klik nu på Glemt adgangskode?
Image
Klik på Glemt adgangskode

• Hvis ikke din email-adresse allerede står i feltet, skal du skrive den. Tryk herefter på Indsend

Image
Klik på Indsend

• Du får nu en e-mail med en guide til hvordan du ændrer din adgangskode. Åben din mail, tryk på linket i den e-mail du netop har modtaget og følg instruktionerne
Image
Følg instruktionerne i e-mailen

Image
Gammelt LetDialog logo

Hvis du har glemt din adgangskode til LetDialog app'en, så kan nemt nulstille din adgangskode. Vejledningen her er for dig som er oprettet som "Anden-bruger" i LetDialog med e-mail og adgangskode (Læs og om de forskellige brugertyper her).

Følg vejledningen her for at sætte en ny adgangskode til app'en.

VEJLEDNING

1. Åbn LetDialog på din smartphone og klik "Glemt adgangskode"

2. Klik "Anden bruger (email/adgangskode)"

3. Indtast den e-mail adresse, som du er oprettet med og klik på "Send"

Image
Glemt adgangskode-knap til glemt adgangskode i app

1. Åbn din mailboks, find mailen fra LetDialog og klik på linket til at angive din nye adgangskode

Modtog du ikke en mail til nulstilling af adgangskode? Så er du måske oprettet med MitID, og du skal derfor følge vejledningen her.