Hvordan laver jeg en gruppering af udvalg?

Som administrator på jeres Publication-installation har du mulighed for at gruppere jeres udvalg. Et eksempel på en gruppering kan være, at alle udvalg med dagsordener/referater fra en byrådsperiode bliver samlet under en gruppe, som Byrådet 2017-2021. Det kan kun lade sig gøre, hvis der oprettes nye udvalg til en ny byrådsperiode.

Sådan opretter du en gruppering

Image
Venstremenu i Publication med dropdownliste under menupunktet Dagsordener

• For at lave en gruppering skal du vælge Opret ny

• Klik herefter på Rediger

• Vælg så, hvilke udvalg du vil tilknytte grupperingen ved at sætte flueben.

• På nedenstående billede vises den ønskede gruppe i punkt 1,

• og i punkt 2 ses det hvor du skal krydse af, hvis disse ønskes udvalgt.

Image
Opsætning af udvalgsgruppe i Publication

Til sidst skal du huske at trykke Gem, som vist med blå pil.