Hvordan redigerer jeg oplysninger om et medlem?

For at kunne redigere et medlem, skal du klikke på Konfigurér i menubaren i toppen og herefter vælge Medlemmer.

Image
Medlemmer under konfigurer i øverste menu

Du vil nu blive mødt af listen over alle medlemmer og skal klikke på det medlem, du ønsker at redigere.

• Du har mulighed for at redigere medlemmets fulde navn

• Samt medlemmets e-mailadresse

Image
Indstillinger for medlemmet og en gem-knap i nederste venstre hjørne

Husk: Efter du har foretaget de ønskede ændringer, skal du klikke på Gem ændringer, ellers vil dine justeringer gå tabt.