Hvordan tilføjer jeg en bruger til et punkt?

Du kan tilføje en bruger til et punkt på en mødedagsorden. Du kan tilføje blandt de brugere, der i forvejen er tilføjet til dit udvalg i forbindelse med konfigureringen af udvalget.

Sådan tilføjer du en bruger til et punkt

• Gå ind på det pågældende punkt

• Klik på fanen Adgang

• Klik på Tilføj

• Her kan du enten søge din bruger frem under Navn, eller du kan sætte flueben ud for den eller de brugere, du ønsker at tilføje til punktet

• Klik på Gem ændringer

Image
Videovisning af hvordan man tilføjer et medlem til et punkt

De brugere, der er dagsordensamlere, er tildelt denne adgang i forbindelse med konfigureringen af udvalget.