Hvordan anvender man snippet tool til at lave et forslag?

Du kan let duplikere et helt forslag eller kopiere dele af et forslag, så du både hurtigere og nemmere kan lavet et nyt.

Her er en trin-for-trin guide

Følg guiden herunder for at lære, hvordan du benytter snippet tool i FirstAgenda Live og kan gøre dit arbejde lettere.

• Start med at markere tekststykket på det eksisterende forslag eller indstilling. Bruger du web-versionen af FirstAgenda Live gøres dette med musen og benytter du iPad, gøres dette med din finger.

Image
Tekststykke markeret under et forslag

• Over markeringen vil der nu dukke en boks op med valgmulighederne: "Indstilling" og "Forslag".

Image
Boks med indstilling og forslag til det markerede tekststykke

• Tryk nu på "Forslag".

• En række forskellige forslagsmuligheder vil komme frem. Vælg, om du ønsker at lave et nyt "Forslag", et "Ændringsforslag", et "Tillægsforslag" eller et "Alternativt forslag".

Image
Mulighederne i dropdown-menuen til et forslag

• Dit forslag vil nu blive tilføjet til behandling.

Image
Grønt flueben når forslag er blevet tilføjet

• Du kan nu vælge at efterlade forslaget som det er, redigere i det eller tilføje elementer om nødvendigt.

Image
Det nye forslag ligger under det gamle forslag