Varför får jag inget SMS?

Du måste använda SMS-kod till Prepare i följande 3 situationer:

• första gången du loggar in på Prepare
  • om din organisation har valt att använda tvåfaktorsinloggning
  • när du har glömt ditt lösenord eller byter lösenord

Om du inte får någon SMS-kod i ovanstående situationer beror det troligen på att du är registrerad med fel mobilnummer. Kontrollera därför att det mobilnummer du har registrerats med är riktigt - det står i inbjudningsmailet. Är numret felaktigt måste du kontakta administratören för First Agenda i din organisation för att få det ändrat. Administratörens kontaktuppgifter finns också i inbjudningsmailet.

Kontrollera om det finns driftstörningar hos din teleoperatör
Slutligen kan problemet bero på driftstörningar hos din teleoperatör. Nedan finner du länkar till några av teleoperatörernas driftinfo: