Hur raderar jag en dagordning?

Så Raderar du din dagordning:

• klicka på Möten i vänstermenyn
  • klicka på rullgardinsmenyn och välj den instans vari du har skapat din dagordning
  • klicka på den orangea pilen längst ut till höger i mötesöversikten

• klicka på den röda papperskorgsikonen längst ut till höger i rutan med mötesinformation

• klicka på Radera för att radera din dagordning

OBS!
Tänk efter noga innan du raderar en dagordning, då den kommer att försvinna fullständigt efter radering.
Så om du bara ska göra en ändring så gör den i Prepare, behandla den och släpp sedan den nya versionen. Den nya versionen kommer att ersätta den gamla och mötesdeltagarna kommer inte att gå miste om sina anteckningar och markeringar. Se här hur du ändrar din dagordning.
Men det kan förstås uppstå situationer då det är bäst att radera dagordningen/protokollet med det samma.