Hur aktiveras godkännande i en instans?

För att du som mötessekreterare ska kunna aktivera Tillåt godkännande i en instans måste först godkännande-funktionen vara aktiverad i din organisation.
Kontakta oss på support@firstagenda.com för att aktivera funktionen i din organisation.

När du gjort det kan du aktivera Tillåt godkännande i en instans.

• logga in i Prepare
  • klicka på Instanser i vänstermenyn
  • välj den instans där godkännande ska aktiveras
  • aktivera Tillåt godkännande (knappen blir grön)

• klicka på Spara

Godkännande-funktionen är nu aktiverad i instansen i fråga och du kan lägga till godkänn på de punkter som ska godkännas. Se hur du aktiverar godkänn på en dagordningspunkt