Vad gör jag om jag glömt mitt lösenord?

Om du har glömt ditt lösenord till Prepare kan du använda funktionen Glömt lösenord som du hittar nederst i inloggningsrutan - både i appen och på web.firstagenda.com

FÅ nytt lösenord skickat till dig

• klicka på Glömt lösenord
  • skriv in ditt användarnamn eller din epostadress
  • titta i din inkorg där du har fått ett mejl.
  • klicka på länken i mejlet som dirigerar dig till sidan för lösenordsbyte
  • vänta på din SMS-kod som skickas så fort du klickar på länken mejlen
  • skriv in det nya lösenordet i det övre fältet

• skriv in den SMS-kod du just har mottagit på din mobil i det nedre fältet
  • klicka på den lila pilen. Du har nu bytt ditt lösenord.

Har du fortfarande problem att logga in ska du kontakta den som är administratör för Prepare i din organisation. Orsaken är troligen att du har registrerats med fel epostadress eller mobilnummer.