Hur växlar jag mellan organisationer?

Om du är slutanvändare och medlem i flera organisationer kan du växla mellan organisationerna när du är inloggad. Det görs på något annorlunda sätt, beroende på om du använder webbversionen eller iPad-versionen av Prepare:

SÅ Växlar du mellan organisationer:

Web

• logga in i Prepare
  • högst upp i vänster hörnet, hittar du ett fält med organisationens namn

• klicka på fältet
  • du får nu upp en rullgardinsmeny, där du kan välja den organisation du vill växla tilll.

OBS: Om du växlar till en organisation med tvåfaktorsinloggning kommer du förtfarande behöva ange en sms-kod för att logga in i organisationen.

iPad

Organisationer väljer du på din iPad's hemsida. Tryck på "Tillbaka" på startskärmen när du vill byta till en annan organisation.