Vad gör jag om jag har glömt mitt användarnamn?

Om du har glömt ditt användarnamn kan du hitta det i det välkomstmail som du fick när ditt användarkonto upprättades.
Du kan också logga in med den e-postadress du uppgav när du upprättade dina inloggningsuppgifter till Prepare.

Om du fortfarande har problem att logga in kan du kontakta den som är administratör för Prepare i din organisation.

När du är inloggad i Prepare hittar du ditt användarnamn under ditt användarkonto.