Kan jag läsa möten när jag är offline?

• logga in i Prepare-app'en
  • välj den dagordning eller det protokoll som du vill läsa när du är offline
  • på förstasidan av dagordningen eller protokollet ska du klicka på den bordeaux nedåtpekande pilen längst ned i högra hörnet  Det er muligt at downloade dagsorden til offline brug
  • sätt skjutknappen på Grön i dialogrutan "Tillgänglig offline". Det dröjer en liten stund innan din dagordning har hämtats till din iPad. Hur lång tid det tar att ladda ned dagordningen beror på hur stor den är.

Tillgänglig offline

• klicka på Ok i dialogrutan "Nedladdning slutförd".

Din dagordning kan nu läsas i offlineläge. Den bordeaux pilen har blivit grön.  Dagsordenen er tilgængelig offline  Det betyder att dagordningen nu har hämtats till din iPad.

I vänstermenyn ser du vilka av beredningens dagordningar som du kan läsa i offlineläge. Titta efter den lilla blå, nedåtpekande pilen vid dagordningarna. Se bilden nedan.

Dagordning tillgänglig offline